علت کم و زیاد شدن نور صفحه گوشی+ راهکار حل مشکل

بازدید: 12 بازدید
علت کم و زیاد شدن نور صفحه گوشی
Rate this post

در دنیای امروز دیگر همه، حتی کودکان هم می‌دانند که نور صفحه نمایش گوشی‌های هوشمند، در بعضی از عملکردها، به طور خودکار کم یا زیاد می‌شود. از طرفی نور صفحه نمایش به شکلی اختیاری و توسط استفاده کننده گوشی، قابل تنظیم است. یعنی اینکه می‌توانید سطح روشنایی را بر اساس نور و محیط اطراف خود تغییر دهید. اما در بعضی از مواقع، نور صفحه گوشی دچار مشکل شده و دائماً کم‌ یا زیاد می‌شود. در ادامه به همه این موارد و راه حل‌های آنها می‌پردازیم.

دلیل کم و زیاد شدن نور صفحه گوشی چیست؟

 این موضوع به عوامل مختلفی مربوط می‌شود که به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند.

الف: تنظیمات اصلی کارخانه یا شرکت سازنده گوشی

ب: تنظیمات دستی و قابل تغییر توسط کاربر و استفاده کننده گوشی

ج: مشکلات و ایرادات فنی، نرم افزاری یا سخت افزاری گوشی

ما این عوامل را به طور مجزا بررسی می‌کنیم تا شما بتوانید به درستی ایراد صفحه نمایش گوشی خود را پیدا و آن را رفع کنید.

دلایل کم و زیاد شدن نور صفحه گوشی

الف: تنظیمات اصلی کارخانه یا شرکت سازنده گوشی

صرفه جویی در باتری گوشی

کارخانه یا شرکت‎های سازنده، در تنظیمات اصلی به نوعی گوشی های هوشمند را برنامه ریزی کرده اند که در اغلب موارد باعث ذخیره و صرفه جویی باتری گوشی شوند. به عنوان مثال وقتی گوشی در حالت تماس است با نزدیک شدن به گوش، خود به خود تاریک میشود.

دلیل دیگری که برای کم و زیاد شدن خودکار نور صفحه نمایش گوشی وجود دارد، این است که گوشی هوشمند تشخیص می دهد که کارهایی از قبیل ارسال پیامک، مشاهده مخاطبین و استفاده از مرورگر به نور زیادی نیاز ندارد بنابرابن برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی، نور صفحه را کاهش می دهد.

دمای محیط

گاهی ممکن است بر اثر گرمای بیش از حد محیط، یا استفاده زیاد از حد گوشی، نور صفحه کم شود. این ویژگی نیز برای جلوگیری از آسیب گوشی طراحی شده است. چرا که با داغ شدن گوشی، اجزای داخلی آن آسیب می‌بیند. در این صورت اندکی پس از خنک شدن گوشی، نور صفحه به حالت اولیه خود باز می گردد.

نوع سیستم عامل

با توجه به تکنولوژی و سیستم عامل، سنسورهای گوشی تشخیص می‌دهند در چه شرایطی نور صفحه نمایش کم یا زیاد شود. به عنوان مثال هنگامی که کاربر در حال تماشای ویدئو است، نور صفحه نمایش به صورت خودکار زیاد و با خروج از برنامه کم می شود.

ب: تنظیمات دستی و قابل تغییر توسط کاربر و استفاده کننده گوشی

محافظ چشم و بینایی

همانطور که گفته شد علت کم و زیاد شدن نور صفحه گوشی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. امروزه تمام گوشی‎های هوشمند، به منظور کاهش آسیب چشم کاربران، این ویژگی را دارند که نور صفحه را مطابق با میزان روشنایی محیط کم و زیاد کنند.

ویژگی برخی از برنامه ها

شاید تا به حال متوجه شده باشید که به محض باز کردن برنامه ای در گوشی خود، به طور محسوسی نور صفحه نمایش گوشی کم می‌شود. این برنامه ها مثل نرم افزارهای بانکی به گونه ای طراحی شده اند که جهت تشخیص بهتر چهره، نور را کاهش می‌دهند. بنابراین هنگام خروج از برنامه، نور صفحه گوشی به همان حالت اولیه باز می گردد. شما می‌توانید به طور دستی این ویژگی را کنترل و یا حتی لغو کنید.

مشکلات و ایرادات فنی، نرم افزاری یا سخت افزاری گوشی

ج: مشکلات و ایرادات فنی، نرم افزاری یا سخت افزاری گوشی

کثیف بودن سنسور تشخیص نور محیط

بسیاری از گوشی‌ها، در بالای صفحه خود چشمی یا سنسوری دارند که با تشخیص نور محیط، نور صفحه گوشی را تنظیم می‌کند. اگر این سنسور به مرور کثیف شود در کم و زیاد شدن نور صفحه گوشی تاثیر مستقیم می‌گذارد. پس پیش از هر اقدامی ابتدا این ایراد را رفع کنید. یک دستمال نرم بردارید و سنسور را تمیز کنید تا اگر ایراد نور صفحه گوشی به این دلیل باشد، به درستی بتواند کار خود را انجام دهد.

محافظ صفحه ضخیم

برخی اوقات، ممکن است محافظ صفحه نمایش نصب شده روی صفحه گوشی باعث ایجاد تداخل در عملکرد آن شود. می‌توانید برای رفع این مشکل، از یک محافظ صفحه نمایش جدید استفاده کنید.

راه حل های مشکل کم و زیاد شدن نور صفحه گوشی

1.تنظیم سنسور مجاورت

سنسور مجاورت (Proximity Sensor) یک حسگر غیرتماسی در گوشی‌ها است که برای تشخیص یک شی نزدیک به صفحه گوشی، استفاده می‌شود. وقتی‌که گوشی در حین مکالمه به هر جسمی از جمله صورت شما نزدیک شود، صفحه‌نمایش به‌ صورت خودکار خاموش می‌شود تا هیچ‌کدام از برنامه‌ها در اثر برخورد تصادفی با دست یا اشیا اجرا نشوند.

اگر می‌خواهید نور صفحه‌نمایش به‌علت سنسور مجاورت کم یا قطع نشود، از بخش تنظیمات گوشی، آیکون مربوط به سنسور مجاورت را غیر فعال و از خاموش شدن نور صفحه گوشی جلوگیری کنید.

  1. ریست کردن تنظیمات

گاهی به خودی خود و بی دلیل گوشی دچار اشکالاتی از جمله نور صفحه نمایش می‎شود. پیش از آنکه بخواهید برای تعمیر گوشی سامسونگ خود به جایی مراجعه کنید؛ تنظیمات گوشی را ریست کنید تا شاید مشکل به راحتی برطرف شود.

وقتی همه تنظیمات را ریست می‎کنید، داده‌های شخصی مانند برنامه ‌های دانلود شده، موسیقی، عکس‌ها و ویدیوها حذف نمی‌ شوند. این کار باعث می‌شود که تمام تنظیماتی را که به دلخواه خود تنظیم کرده اید، ریست شوند و به گزینه های پیش فرض باز گردند.

  1. آپدیت کردن گوشی

پس از انجام مراحل بالا باز هم اگر مشکل نور صفحه گوشی شما برطرف نشد، همچنان برای تعمیر گوشی اپل خود، تعجیل نداشته باشید. گاهی با آپدیت کردن گوشی‌ می توانید ایراداتی از این دست را رفع کنید.

  1. مراجعه به تعمیرکار

در صورتی که با راه کارهای ارائه شده نتوانستید مشکل نور صفحه گوشی‎تان را حل کنید، دیگر ناچارید که گوشی را تحویل تعمیرکار مجرب بدهید.

گاهی صفحه نمایش بامشکل پرپر زدن مواجه می‎شود. اصلی‌ترین علت پرپر زدن صفحه گوشی هماهنگ نبودن پردازنده گرافیکی و CPU گوشی است. گاهی هم می‌تواند علت، خراب شدن آی سی باشد. در همه این موارد نیازمند این است که گوشی شما توسط تعمیرکار بررسی شود.مجموعه ماناتل با داشتن سال‌ها تجربه، آماده تعمیر انواع تلفن هوشمند با بالاترین دقت و کیفیت می‌باشد.

  1. تشخیص و حذف برنامه های مخرب از روی گوشی
نحوه رفع مشکل زیاد و کم شدن نور گوشی

گاهی اوقات به طور ناخواسته برنامه یا برنامه هایی را روی گوشی خود نصب کرده‌اید که مخربند و باعث کاهش یا افزایش نور صفحه نمایش می‌شوند. در این حالت و با تشخیص تعمیرکار از حالت Safe Mode گوشی استفاده می‌شود. در این حالت، تمام برنامه های گوشی نادیده گرفته شده و فقط برنامه های اصلی اجرا شوند. انگار که برای لحظاتی گوشی را به حالت کارخانه بر می‎گردانند.

وقتی گوشی در وضعیت سیف مود قرار گرفت چند دقیقه ای با آن کار می‌کنند. اگر مشکل حل شد، معلوم می‌شود که دلیل به وجود آمدن این مشکل، یکی از نرم افزار هایی است که روی گوشی نصب کرده اید.

جمع بندی

در اکثر تلفن های هوشمند، می توانید تنظیمات روشنایی صفحه گوشی خود را تغییر دهید. اما اگر با راهکارهایی که در بالا اشاره شد، همچنان مشکل باقی ماند؛ در این صورت گوشی شما دارای مشکل سخت افزاری است. که باید به یک تعمیرگاه معتبر موبایل مراجعه کنید.

دسته بندی مقالات تعمیر آیفون مقالات تعمیر سامسونگ مقالات تعمیر شیائومی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ورود به سایت