Rate this post
ال سی دی سامسونگ
چنانچه تمایل دارید با انواع ال سی دی سامسونگ آشنا شوید، این مقاله را با ما همراه باشید.
مطلب مرتبط:
مشکل لایت تصویر a12
ال سی دی سرویس پک
در این نوع ال سی دی ها، از فناوری super amoled استفاده شده است که بر خلاف اسم آن، چندان هم پیچیده نمی باشد. OLED در واقع ماده ای آلی می باشد که به هنگام عبور جریان برق، نور ساطع می نماید. دقیقا بر عکس LCD ها که از نور پس زمینه بهره می برند. از آنجایی که بیشتر اوقات ال سی دی های OLED خاموش هستند (مگر اینکه برق از آن عبور نماید) رنگ مشکی بهتری را تولید می کنند.
البته رنگ های روشن نیز، با همین درصد انرژی در صفحه نمایش های Amoled به نمایش در می آیند. به همین جهت است که نمایشگرهای OLED گران تر از ال سی دی می باشند. اگرچه کنتراست و رفرش ریت AMOLED ها بیشتر از ال سی دی هاست. اما یک ایراد به آن است. آن هم اینکه در نور مستقیم خورشید، به اندازه ی ال سی دی ها نور ندارندا. هم چنین می بایستی خطر سوختن و افت کیفیت تصویر دیودهای AMOLED را هم در نظر بگیرید. هرچند که ضخامت صفحه ی کمتری نسبت به ال سی دی ها دارند. از آنجایی که این نوع ال سی دی، گران ترین و با کیفیت ترین مدل در بازار است، معمولا روی گوشی های پرچم دار، از آن بهره برده می شود.
ال سی دی اورج نیو
تنها تفاوت این مدل نسبت به مدل شرکتی، در فلت lcd می باشد که موجب شده قیمت آن تا 20 درصد کاهش یابد. ( البته این نوع ال سی دی ها در چین تولید شده و نه در بسته بندی های آبی و سفید). این ال سی دی بیشتر برای گوشی های پر کابرد سامسونگ همانند j530 و j5 pro و j730 و j7 pro به کار برده می شوند. اینکه جعبه ی آن سفید یا آبی باشد، ضمانت سرویس پک بودن آن نیست.
ال سی دی چنج گلس
پیش تر شاید درباره تاچ های روی گوشی های قدیمی سامسونگ شنیده باشید. اندکی قبل، تاچ و گلس دو قطعه ی جدا از هم بودند. اما امروزه روی گلس ها با یک شیشه پوشانده می شوند که در واقع کار همان تاچ را انجام می دهد. با این تفاوت که جدا کردن آن ها، تنها توسط کارخانه ی سازنده انجام می گیرد. این ال سی دی چنج گلس، در واقع از نظر کارایی و کیفیت، تفاوتی با سرویس پک ندارد. اما به دلیل بازیافتی بودن آن، اندکی با قیمت پایین تری عرضه می شود. در شرایطی که ال سی دی گوشی شما خراب شده و نیازمند تعویض می باشد، استفاده از این ال سی دی باعث می شود تا کیفیت آن نسبت به اول، تفاوت چندانی نکند.
ال سی دی اولد (آی سی )
می رسیم به ال سی دی اولد که در سطح متوسط می تواند انتخاب مناسبی باشد. در ال سی دی های قدیمی تر، این مدل، یک دیود مشکی روی سطح فلت آن، وجود داشت که تشخیص آن را راحت می کرد. اما الان دیگر خبری از آن دیود نیست. این ال سی دی از نظر کیفیت و ضخامت، با نسخه ی شرکتی متفاوت خواهد بود.
ال سی دی TFT
TFT نمایشگرکریستال مایع که از اوایل سال 2000 تولید آن ها آغاز شد. هزینه ای که صرف این ال سی دی ها می کنید، بصرفه خواهد بود. چرا که مصرف برق آن ها پایین می باشد. از آنجایی که TFT از برخورد پیکسل ها، جلوگیری می نماید، وضوح و کیفیت تصویر بسیار خوبی را بنمایش خواهد گذاشت. هرچند که این فناوری، اندکی قیمت دارد. اما ال سی دی های استاندارد همگی از این نوع هستند. در این راستا، IPS-LCD نسبت به TFT-LCD عملکرد بهتری خواهد داشت (دقت رنگ بیشتر). ال سی دی های TFT خود به دو دسته ی تی اف دی معمولی و متال تقسیم می شوند . دسته ی متال آن، کیفیت مناسب تری را ارائه می دهد که جهت انتخاب یک ال سی دی معمولی برای گوشی شما، خوب می باشد.
ال سی دی اولد 2 (اینسل)
این دسته از ال سی دی ها، از سال 2019 قدم به بازار جهانی گذاشته اند و بعد از مدل TFT متال هم، ارزان ترین ال سی دی خواهد بود. اما با کیفیت بالاتر.
چنانچه این مطلب برای شما مفید بوده، می توانید از مطلب انواع ال سی دی هم دیدن فرمایید.